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Trempette de tofu et de betterave fouettée
Ramequin empilables
Légumes
Moins de 30 minutes
4-6
NOTES DE RECETTE
Our Whipped Tofu and Beet Dip is the perfect complement to any dinner table, offering a delicious bite-sized snack before or after meals. Featuring beets, tofu, maple syrup, and thyme, this recipe elevates traditional dip recipes, incorporating a rich blend of flavours and ingredients.
Your cutting skills will be on display for your guests to see with this recipe. So, sharpen your Chef’s Knife and get chopping. Once the beets are roasted, this recipe comes together easily, blending all ingredients until the right consistency is achieved. Our Whipped Tofu and Beet Dip can be served alongside your very vegetables, toasted bread, pita, and chips to dip.
This tofu and beet dip makes for a healthier alternative to store-bought dips, incorporating the freshest ingredients. This recipe can be prepared in less than 30 minutes, and best yet, can be served directly out of our Stackable Ramekins for a restaurant-worthy presentation every single time. Here are all the ingredients along with the steps to follow before tackling this recipe!
INSTRUCTIONS
Préchauffer le four à 400F.
Peler et couper les betteraves et les mélanger avec le miel, l'huile d'olive, le thym et l'assaisonnement. Faire rôtir dans un emballage d'aluminium jusqu'à ce qu'elles soient tendres, environ 20 minutes. Laisser refroidir une fois qu'elles sont tendres à la fourchette.
Dans un mélangeur, ajouter les betteraves rôties, le tofu, le zeste et le jus de citron. Ajouter de l'eau au besoin pour obtenir la bonne consistance. Assaisonner au goût.