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Trempette d'aubergine fumée
Ramequin empilables
Légumes
Moins de 30 minutes
4-6
NOTES DE RECETTE
Looking for the perfect dish to complete your appetizer spread? Look no further than our Smoky Eggplant Dip. This recipe combines fresh eggplants with yoghurt, fresh parsley, garlic, and just enough paprika to give it its distinctive smoky flavor.
The Square Skillet Grill is the ideal piece of cookware for this recipe, helping you achieve inch-perfect grill marks on the eggplants before combining all the ingredients. When ready, be sure to grab our Stackable Ramekins and serve alongside vegetable crudités or toasted bread.
Whether you are hosting guests over the holidays, or are simply in the mood for a quick snack before dinner, you can’t go wrong with our Smoky Eggplant Dip. This recipe can be prepared in just under 30 minutes, serving up to four and six people at a time. Here are all the ingredients you’ll need along with the steps to follow before tackling this recipe!
INSTRUCTIONS
Griller les aubergines sur le barbecue ou sur une poêle à griller jusqu'à ce qu'elles soient noircies, tendres et écrasées.
Placez-les dans un bol en acier inoxydable et couvrez-les d'une pellicule plastique pour les faire cuire à la vapeur pendant 10 à 15 minutes.
Dans un grand bol, mélanger tous les autres ingrédients.
Une fois les aubergines refroidies, retirez la peau grillée et hachez la chair. Ajoutez-les au bol et mélangez-les jusqu'à ce qu'elles soient bien combinées.