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Houmous aux carottes rôties et aux noix de Macadamia
Ramequin empilables
Légumes
Moins de 30 minutes
4-6
NOTES DE RECETTE
Get the party started at your next get-together with our delicious Roasted Carrot and Macadamia Hummus. This appetizer is sure to be a crowd-favorite amongst friends and family and best of all, it is made to share so be sure to make enough!
The Iron Handle Skillet can be used to roast the macadamia nuts for just long enough to coax out another layer of flavour before blending all ingredients together. When ready to serve, our Stackable Ramekins ensure a restaurant-worthy presentation, offering the ideal centerpiece for any occasion. Be sure to set out enough carrots and vegetables of your choice because this hummus will go fast!
Our Roasted Carrot and Macadamia Hummus offers entertainers a hassle-free appetizer, perfect for whetting the appetite of your guests before a main course. This recipe can be prepared in under 30 minutes, serving between four and six portions at a time. Here are all the ingredients you’ll need and the steps to follow before tackling this recipe!
INSTRUCTIONS
Préchauffer le four à 400 F.
Épluchez et coupez les carottes et placez-les dans du papier aluminium avec de l'huile d'olive, de l'ail, du sel et du poivre pour les faire rôtir jusqu'à ce qu'elles soient tendres, environ 20 minutes.
Laisser refroidir. Faites griller les noix de macadamia pendant une minute ou deux dans une poêle jusqu'à ce qu'elles libèrent leur odeur et soient dorées.
Ajouter tous les ingrédients dans un mélangeur et mélanger jusqu'à consistance lisse. Assaisonnez au goût.