Veuillez prendre note que l'expédition gratuite ne s’applique pas aux adresses de régions jugées éloignées par les courriers. Vous recevrez un courriel de la part de l'équipe de service à la clientèle si l’expédition de votre article engendre des coûts supplémentaires selon l’adresse.
Riz parfait
Cocotte à riz
Riz et grains
Moins de 30 minutes
4
NOTES DE RECETTE
No dinner table is complete without a side of Perfect Rice. Ideal for complementing a main course, including meat, poultry, or fish, this rice recipe can quickly become a go-to for weeknight cooking. Our Perfect Rice recipe calls for three simple ingredients and your Rice Pot, of course.
The Rice Pot comes equipped with built-in steam vents to prevent boil-overs, offering the ideal piece of cookware for preparing rice and grain dishes of all sizes. Featuring curved sides, this versatile piece of cookware has been carefully crafted to promote convection and even moisture circulation. It even comes with ergonomic tab handles, ensuring you can transfer it from the stovetop directly to the table in style.
Our Perfect Rice recipe is everything you need in a side dish: Easy to prepare, delicious, and can be used to complement just about any meal, this recipe can be easily adjusted to incorporate different ingredients and new flavours. This dish can be ready in under 30 minutes, serving up to four people at a time. Be sure to grab these three ingredients and follow the simple steps below before tackling this recipe!
INSTRUCTIONS
Commencez par rincer soigneusement le riz sous l'eau froide. Rincez-le jusqu'à ce que l'eau soit claire.
Mettez le riz rincé dans la cocotte à riz et ajoutez l'eau et le sel. Avec une spatule, étaler le riz uniformément.
Chauffer à feu moyen jusqu'à ébullition. Une fois l'ébullition atteinte, réduire le feu pour faire mijoter et laisser cuire pendant 10 à 15 minutes.
Retirer du feu et laisser le riz cuire à la vapeur avec le couvercle pendant 5 à 10 minutes. Séparer le riz à l'aide d'une fourchette et servir.