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Vivaneau chili-lime
Poêle à frire
Fruits de mer
Moins de 1 heure
2-4
NOTES DE RECETTE
Elevate your next big dinner with our Chili Lime Snapper, a vibrant dish that pairs crispy snapper with zesty collard greens. Delight in the harmonious blend of golden-brown fish, tangy lime, and a touch of heat, all beautifully garnished with fresh herbs and chilies. It's a culinary masterpiece that promises a burst of flavour in every bite.
Capable of withstanding higher temperatures due to its high-quality stainless steel construction, our Stainless Steel Fry Pan is the ideal piece of cookware for this recipe. This versatile piece of cookware can help you easily brown the surface of the fish before steaming it until it is completely cooked through.
Our Chili Lime Snapper takes just under an hour to prepare from start to finish and serves between two and four portions. Below, you'll find the complete list of ingredients required, along with step-by-step instructions to guide you through this recipe. Get started now!
INSTRUCTIONS
Dans un grande poêle profonde, chauffer l’huile d’olive à feu moyen-élevé. Saler et poivrer le vivaneau. Placer les filets dans la poêle, la peau vers le bas. Cuire 4 ou 5 minutes ou jusqu’à ce qu’une croûte dorée se forme. Retirer de la poêle et réserver.
Réduire le feu à moyenne intensité. Ajouter le chou vert et l’ail, et sauter une ou deux minutes, jusqu’à ce que l’ail soit bien odorant.
Fouetter ensemble l’eau, le vinaigre de saké, la sauce de poisson, le jus de lime, la sauce sriracha et le miel. Saler et verser sur le chou. Déposer le poisson sur le chou. Couvrir et étuver de 10 à 15 minutes ou jusqu’à ce que le poisson soit entièrement cuit et que le chou soit tombé. Saler et poivrer au goût.
Garnir de piments chili rouges, d’oignons verts, de tranches de limes et de coriandre.