Veuillez prendre note que l'expédition gratuite ne s’applique pas aux adresses de régions jugées éloignées par les courriers. Vous recevrez un courriel de la part de l'équipe de service à la clientèle si l’expédition de votre article engendre des coûts supplémentaires selon l’adresse.
Salade de kale et de carottes avec vinaigrette aux agrumes
Assiettes creuses (jeu de quatre)
Légumes
Moins de 30 minutes
8
NOTES DE RECETTE
Packed with flavour, this Kale and Carrot Salad with Citrus Vinaigrette offers a delightful balance of textures and tastes, making it a great addition to any meal. Perfect for a quick, wholesome meal or side dish, this salad not only satisfies your taste buds but also provides a satisfying crunch and a burst of refreshing citrus in the vinaigrette.
Featuring a combination of shallots, oil, orange juice and mustard, the citrus vinaigrette in this recipe compliments the kale, spinach, and carrots perfectly. Serve it in our Coupe Pasta Bowls for a dish that truly stands out.
Our Kale and Carrot Salad with Citrus Vinaigrette recipe can be prepared in less than 30 minutes from start to finish and serves up to eight portions at a time. Whether you are looking for a light, refreshing mid-day snack or a vibrant salad as a main course, this recipe has you covered. For a complete meal that is not only delicious but filling, add grilled chicken to the top of this salad.
INSTRUCTIONS
À l’aide d’un mélangeur ou d’un mélangeur à main, réduire en purée l’échalote, le jus d’orange, l’huile, la moutarde, le sel et le poivre jusqu’à l’obtention d’une texture lisse et crémeuse.
Dans un grand bol, remuer le kale, les épinards, les carottes et les radis. Verser un filet de la vinaigrette et remuer à nouveau afin d’en recouvrir les ingrédients.
Nota : La vinaigrette restante peut être conservée au réfrigérateur pendant 2 jours. Laisser atteindre la température ambiante avant d’ajouter à la salade.