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Gaufres avec nougat au miel et aux amandes
Minimalist Dinner Plates (Set of 4)
Farine
Moins de 1 heure
6-8
NOTES DE RECETTE
Both crunchy and sweet, our Almond Honey Nougat Waffles offer the perfect twist on traditional waffle recipes. Ideal for brunch hosting, or for a complete breakfast spread, this recipe can quickly become a weekend staple in your household. The combination of Greek yogurt, honey, and assortment of fresh berries compliments the nougat waffles wonderfully.
Be sure to lightly whisk all the ingredients together before pouring the batter in a waffle iron! Our Minimalist Dinner Plates ensure your Almond Honey Nougat Waffles take center stage and make for a great fit on any brunch table. Serve with vanilla bean ice cream, cherries and warm chocolate sauce for an extra special breakfast treat.
Our Almond Honey Nougat Waffles can be served with breakfast, but also make for the ultimate post-meal dessert! This recipe takes under an hour to prepare, including prep and cook time, serving between six and eight portions at a time. Here are all the ingredients you need and the steps to follow before tackling this delicious waffle recipe.
INSTRUCTIONS
Tamiser ensemble la farine, le sucre, la poudre à pâte et le sel dans un bol à mélanger.
Dans un autre bol, fouetter légèrement l'œuf, le babeurre, la vanille et le beurre. Verser les ingrédients liquides sur les ingrédients secs et bien mélanger. Incorporer les morceaux de nougat et mélanger à nouveau.
Chauffer un gaufrier. Pulvériser la surface d’enduit à cuisson en aérosol, ou badigeonner avec de l’huile de noix de coco.
Verser environ un quart du mélange sur chaque grille et cuire pendant plusieurs minutes, ou jusqu’à ce que les gaufres soient dorées des deux côtés. Transférer les gaufres sur une plaque de cuisson et garder au chaud dans le four pendant la préparation des autres gaufres.
Saupoudrer les gaufres de sucre à glacer et servir avec des petits fruits frais, du miel et du yogourt, au déjeuner ou à l’heure du midi.
Les gaufres font également d’excellents desserts. Servir avec de la crème glacée à la vanille, des cerises et une sauce au chocolat.