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Barres à saveur biscuits et crème
Plaque à gâteau roulé
Produits laitiers
Moins de 30 minutes
4-6
NOTES DE RECETTE
Our Cookies and Cream Bars recipe makes the most of this iconic flavour into one easy-to-prepare and delicious recipe. All you’ll need on hand is white chocolate chips and a box of sandwich cookies and you’re ready to start.
Our Insulated Cookie Sheet, while commonly associated with oven-baking, is also safe in the refrigerator, and can be used for this recipe. This piece of bakeware offers significant surface area for the chocolate mixture to properly set in before freezing into delicious bars for the whole family. Its PFOA-free nonstick coating ensures that no cookie mixture will be left behind!
Whether you are looking to experiment with hassle-free desserts, or simply want to prepare a treat for the sweet tooth in your family, our Cookies and Cream Bars are sure to be a crowd-pleaser. This recipe takes just under three hours to prepare, including the time required in the freezer, and serves between four and six portions. For larger gatherings, adjust the portions accordingly, and enjoy! Here are all the ingredients you’ll need along with steps to follow before tackling this recipe.
INSTRUCTIONS
Recouvrir généreusement une plaque à gâteau roulé de papier parchemin.
Mettre les biscuits dans un sac plastique refermable et écraser en petits morceaux avec les mains ou à l’aide d’un rouleau à pâte.
Faire fondre le chocolat blanc dans un bain-marie sur la cuisinière ou au four à micro-ondes en remuant jusqu’à l’obtention d’une texture lisse. Incorporer les biscuits écrasés dans le chocolat, mélanger au moyen d’une spatule souple moyenne Revolution, puis étendre le mélange uniformément sur le papier-parchemin.
Mettre la plaque au congélateur pendant deux heures.
Former des barres avec les mains ou au moyen d’un couteau. Conserver les barres au frigo ou au congélateur.