Veuillez prendre note que l'expédition gratuite ne s’applique pas aux adresses de régions jugées éloignées par les courriers. Vous recevrez un courriel de la part de l'équipe de service à la clientèle si l’expédition de votre article engendre des coûts supplémentaires selon l’adresse.
Aïoli classique
Stackable Ramekin
Œufs
Moins de 30 minutes
10+
NOTES DE RECETTE
Our Classic Aioli is the ultimate dipping sauce, serving as a well-balanced dip for a vegetable crudité, boiled eggs, shellfish, or even alone alongside fries! Easy to make and featuring only five simple ingredients, this classic aioli is a no-stress sauce and can be served directly out of our stylish Stackable Ramekins.
A sauce you might often find on restaurant menus, aioli is a lot easier to make than you probably think. A simple emulsion that starts with the same steps you’d take to make a mayonnaise, aioli’s signature taste comes through once you add the garlic. Store it in an airtight container in the fridge and use it throughout the week.
Our Classic Aioli can be prepared in just a few minutes, offering a delicious accompaniment alongside seafood or crudités. Be sure to grab all the ingredients you’ll need on your next grocery run and follow the steps below.
INSTRUCTIONS
Dans un bol moyen, fouettez ensemble les quatre premiers ingrédients jusqu'à ce que le mélange soit lisse. En fouettant constamment, ajoutez l'huile en un flux lent et régulier, en battant au fouet jusqu'à ce qu'elle soit émulsionnée. Assaisonnez avec du sel. Servez avec des fruits de mer réfrigérés ou des crudités.