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Saumon saisi à la poêle avec zucchini
Nonstick Deep Fry Pan
Fruits de mer
Moins de 1 heure
1-2
NOTES DE RECETTE
Our Pan Seared Salmon with Zucchini offers home cooks a healthy yet delicious dish that could become a weeknight staple in your household. Featuring four simple steps, this dish is as easy to put together as it is delicious, combining a fresh salmon filet and chopped zucchini.
Our Toughened Nonstick Pro Deep Fry Pan is the only piece of cookware you’ll need for this recipe, offering an easy-release nonstick surface for the salmon filet. Its PFOA-free nonstick coating ensures your salmon filet will not stick to the surface, helping you get the perfect sear. Just be sure to have your spatula ready and get cooking!
Our Pan Seared Salmon with Zucchini is a great dish to prepare when pressed for time, providing a nutritious meal for two in less than an hour. It can be served on a bed of rice or even with a side salad for extra crunch. Adjust the portions accordingly if you are expecting more guests! Here are all the ingredients you need and the steps to follow before tackling this recipe.
INSTRUCTIONS
Chauffer 1 c. à soupe (15 ml) d’huile d’olive à feu moyen dans une poêle à frire. Ajouter l’oignon et cuire pendant 5 minutes en remuant de temps à autre. Ajouter le zucchini et cuire de 2 à 4 minutes. Saler et poivrer. Ajouter le zeste de citron, mélanger et réserver le mélange de légumes.
Au moyen de la même poêle, ajouter l’huile restante et chauffer à feu moyen élevé. Tamponner le saumon avec des serviettes de papier afin de l’assécher. Saler et poivrer de tous les côtés.
Réduire le feu à moyen doux puis ajouter le saumon, peau vers le bas. Cuire de 7 à 9 minutes. Au moyen d’une spatule, retourner le saumon et cuire de l’autre côté pendant 25 secondes.
Retourner le saumon une fois de plus et garnir de l’oignon rouge et du zucchini. Servir immédiatement.