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Salade de chou améliorée
Assiettes creuses (ensemble de quatre)
Légumes
Moins de 1 heure
6-8
NOTES DE RECETTE
Our Beet Slaw recipe is as aesthetically pleasing as it is delicious and easy to prepare, offering the ultimate side dish for any meal. The secret to this recipe lies in its dressing. Combining cremezola cheese with mayonnaise, yogurt, and garlic, the end result is a perfectly-balanced blue cheese ranch dressing.
This recipe is a great dish to practice your knife work, thinly slicing the beetroot, cabbage, and pickled onions. Our Chef’s Knife will have you chopping, slicing, and dicing ingredients like a professional chef in no time, enabling the rocking motion necessary when cutting. Crafted with 64 layers of forged damascus steel, this versatile knife provides superior control and flexibility when cutting ingredients.
Whether you are looking for a side dish to complete a full table spread, or want to serve up a side of slaw at your next get-together, our Beet Slaw is the recipe for you. This dish takes less than an hour to prepare, including the cutting of ingredients, and can serve between six and eight portions at a time. Here are all the ingredients you need and the steps to follow when tackling this recipe!
INSTRUCTIONS
Couper les betteraves en rondelles minces, couper le chou en lamelles et trancher les oignons marinés en rondelles minces. Passer la lame d’un éplucheur sur le bulbe de fenouil afin d’obtenir des lanières. Mettre les lanières dans un bol d’eau glacée pendant 10 minutes afin qu’elles s’enroulent. Mélanger les légumes dans un grand bol Le Creuset et assaisonner généreusement.
Pour la vinaigrette: mélanger tous les ingrédients, assaisonner généreusement et ajouter de l’eau au besoin afin d’obtenir la consistance désirée.
Verser la vinaigrette sur la salade et mélanger afin d’en recouvrir tous les ingrédients. Servir dans des assiettes creuses Le Creuset. Garnir de fleurs comestibles et de micropousses.