Veuillez prendre note que l'expédition gratuite ne s’applique pas aux adresses de régions jugées éloignées par les courriers. Vous recevrez un courriel de la part de l'équipe de service à la clientèle si l’expédition de votre article engendre des coûts supplémentaires selon l’adresse.

RECETTE

Asperges à l’ail et au parmesan


Nonstick Fry Pan

Légumes

Moins de 30 minutes

1-2


INGRÉDIENTS

  • 1 c. à soupe (15 ml) huile d’olive
  • 1/2 botte asperges équeutées
  • 1 gousse ail émincé
  • Sel et poivre au goût
  • 1 c. à soupe (15 ml) parmesan râpé finement (facultatif)

NOTES DE RECETTE

Our Asparagus with Garlic and Parmesan elevates this traditional side dish, offering home  cooks an easy recipe to compliment a main course. Combining fresh garlic and finely grated parmesan cheese, this dish is a unique way to prepare asparagus, all-while providing guests a nutritious snack.  

Our Toughened Nonstick Pro Fry Pan simplifies the preparation of this recipe, exposing the asparagus to a consistent heat source for an even cook. Its nonstick coating offers an easy-release surface, ensuring your asparagus will not burn. This versatile piece of cookware eliminates the need for fatty oils and butter for a healthier alternative to traditional meal preparation. 

Whether you are looking to prepare a well-balanced meal or simply want a delicious serving of greens, our Asparagus with Garlic and Parmesan can quickly become a weeknight staple. This recipe serves between one and two portions at a time, taking less than 30 minutes to prepare. Be sure to grab all the ingredients you need on your next grocery run and follow the steps below. 

 

INGRÉDIENTS

  • 1 c. à soupe (15 ml) huile d’olive
  • 1/2 botte asperges équeutées
  • 1 gousse ail émincé
  • Sel et poivre au goût
  • 1 c. à soupe (15 ml) parmesan râpé finement (facultatif)

INSTRUCTIONS

Chauffer l’huile dans une poêle à frire à feu moyen élevé. Ajouter les asperges et les disposer en une seule couche. Rouler délicatement dans l’huile pour les en recouvrir. 


Ajouter l’ail. Saler et poivrer. Cuire de 2 à 4 minutes en remuant constamment. (Laisser quelques minutes de plus s’écouler pour des asperges de plus grand diamètre.) Ajouter du parmesan au goût.

Servir immédiatement.